Informatii

 

S.C.   BLACH  STEEL   S.R.L.  are ca domeniu de activitate producerea de învelitori din oÈ›el pentru acoperiÈ™uri, faÈ›ade È™i soluÈ›ii de sistem pentru construcÈ›ii industriale .
Politica asumată presupune standarde ridicate de producÈ›ie È™i în relaÈ›iile cu clienÈ›ii, aceasta făcând ca marca produselor  Blach  Steel  să devină în viitor, în mediul de specialitate , sinonim cu noÈ›iunea de calitate È™i durabilitate .
            

Firma  BLACH  STEEL  are o politică de orientare către CLIENT È™i  o atitudine profesională în ceea ce priveÈ™te realizarea comenzilor .
Distribuitorii È™i firmele de construcÈ›ii cu care colaborăm, sunt în contact direct  cu reprezentanÈ›ii  noÈ™tri  comerciali,  aceÈ™tia din urmă fiind dotaÈ›i cu materiale publicitare È™i de expoziÈ›ie .
         

BLACH  STEEL are un sistem funcÈ›ional de distribuÈ›ie, aceasta înseamnând că produsele sunt rapid furnizate în orice loc de pe teritoriul României sau peste hotare. Fiecare distribuitor se află în grija permanentă a reprezentanÈ›ilor comerciali din teritoriul aferent È™i al reprezentantului de vânzări al societății. Procesul de realizare a comenzilor este sistematizat cu nivel ridicat de control în fiecare etapă a execuÈ›iei. Produsele fabricate sunt marcate, ambalate profesional, depozitate È™i pregătite pentru transport.
               

Profesionalismul înseamnă o deservire competentă È™i un standard înalt de acÈ›ionare. Aceasta este politica principală de abordare a companiei noastre în relaÈ›ia cu clienÈ›ii È™i cu alÈ›i parteneri. Ne bazăm pe experienÈ›a È™i observarea atentă a mediului de piață. Nu ne temem de responsabilitatea exprimată prin garanÈ›ii oferite pentru mulÈ›i ani. Calitatea constituie o grijă permanentă, prin asigurarea celor mai înalti parametri în conformitate cu normele în vigoare.
              

Optimizarea utilizării materialelor, datorată înaltei calități a proceselor de producÈ›ie, determină minimalizarea deÈ™eurilor, aducînd beneficii mediului înconjurător.
Pe baza colaborării cu renumiÈ›i furnizori de materii prime È™i materiale, clienÈ›ii noÈ™tri vor avea garantate atât menÈ›inerea continuității realizării comenzilor, cât È™i siguranÈ›a calității produsului obÈ›inut.

    
Toate drepturile rezervate ® 2019 blachsteel.ro - by solcreation